Meny
Ultimate Hell Week

Special Forces: Ultimate Hell Week

Serie 2Fra torsdag 15. Juni kl. 22:00

Reggie Yates presenterer den ultimate utholdenhetsprøve. Noen av Storbritannias mest veltrente menn og kvinner får testet sine fysiske og mentale grenser av veteraner med kamperfaring fra verdens tøffeste spesialstyrker.

Friday Night Dinner S4

Friday Night Dinner

Serie 4Søndager kl 22.40

Friday Night Dinner er tilbake med serie fire, en samling av seks smakfulle nye episoder. Brødrene Adam og Jonny vender nok en gang tilbake til mor og fars hus for en fredagsmiddag med suppe, kylling og “crimble crumble” – pluss enorme mellomretter bestående av erting og krangling.

Louis Theroux

Louis Theroux: The Most Hated Family in America

Torsdag 15. juni kl. 23.10

De roper slagord som “takk Gud for døde soldater” og “homser dør, Gud ler”, så det er lett å forstå at familien Phelps har blitt den mest forhatte familien i USA. Denne besynderlige gruppen går ikke av veien for å fremme sin moralske melding, selv under soldaters begravelser.

Louis Theroux

Louis Theroux: The Return of America's Most Hated Family

Torsdag 22. juni kl. 23.10

For fire år siden tilbragte Louis Theroux en sommer sammen med Westboro Baptist Church, som er kjent for sitt hatefulle og krenkende budskap.

Louis Theroux Under the Knife

Louis Theroux: Under the Knife

Torsdag 29. juni kl. 22.50

Louis Theroux reiser til plastikkirurgiens vugge, og går under huden på pasientene som fyller venterommene på klinikkene i Beverly Hills. Han møter en utrolig gruppe av mennesker, fra de som er i ferd med å legge seg under kniven til kirurgene som utfører prosedyrene.

QI

QI

Sesong 15Søndager kl 22:00

QI er tilbake med en helt ny programleder i form av danskfødte Sandi Toksvig, en forfatter, programleder, skuespiller og komiker som gir det populære og prisbelønte panelprogrammet et preg av sin egen sjarme, vidd og humor.

The Graham Norton Show S18

The Graham Norton Show

Sesong 21Fredager kl. 23.00

Den uærbødige BAFTA-vinnende chatshow-verten fra den grønne øya er tilbake med en ny serie av The Graham Norton Show. Hver episode er proppfull av prat, komikk, kjendissladder og rare innslag. Programmet er akkurat passe på kanten, og seerne vil vri seg i en blanding av forlegenhet og fryd.

The Graham Norton Show S18

Graham Norton

Før han ble bedre kjent som Mr. Norton ble Graham Walker født i landsbyen Clondalkin nær Dublin i Irland 4. april 1963. Faren Billy var selger for Guinness, så Walker-familien var mye på reisefot da Graham var liten. Da han var 12 ble han sendt på skole i Bandon i County Cork, hvor han imponerte i debatt og drama. Han var ivrig etter å komme seg unna skolen ved første anledning, og stakk avgårde som 16-åring for å jobbe i et kjeramikkverksted. Da jobben ikke ble noe av, endte han opp med å skrelle epler for småpenger for å få endene til å møtes.

Etter at han ble tatt opp ved University College i Cork, begynte Graham å studere engelsk og fransk. Men han syntes universitetslivet var ensomt, og i sin streben etter å finne ut av sin egen seksualitet sluttet han og dro til et kollektiv i San Francisco. Etter en eventyrfylt pause i USA reiste Graham til London hvor han ble tatt opp ved Central School of Speech and Drama.

Selv om han startet på skuespillerstudier ble det fort veldig tydelig at han hadde talent for å få folk til å le istedet for å imponere dem med sin tolkning av "Hamlet". I 1992 tok Graham Norton (som han nå het etter at han måtte skifte navn for å tilfredsstille den engelske skuespillerunionen Equity) med seg enmannsshowet sitt til Edinburgh Fringe Festival. Han fikk oppmerksomhet for forestillingen som sitt kvinnelige alter ego, Moder Teresa med kjøkkenhåndkle på hodet, og han ble nominert til en Perrier-pris. Møtet med Fringe ble et springbrett inn i radioverden, og han gjorde en rekke opptredener på BBC Radio 4s "Loose Ends". Han spilte også den feminine og glade Father Noel Furlong i den klassiske presteserien "Father Ted".

Men han tok virkelig jackpot da Five (som da het Channel 5) ble lansert i Storbritannia i 1997. Da kanalens faste programvert, den skotske komikeren Jack Docherty, dro på ferie, tok Norton over, vant en pris for jobben, og stjal prisen for beste nykommer på British Comedy Awards samme år.

Han gjorde deretter en gjesteopptreden i komiquizen "Bring Me the Head of Light Entertainment" og i "Carnal Knowledge", men toppet alt i 1998 da han fikk sitt eget småfrekke og stadig insinuerende program på Channel 4, "So Graham Norton". Han fulgte opp med nok en stjernehit i form av "V Graham Norton", som gikk fem kvelder i uken hver uke i lang tid.

Suksessen i Channel 4 førte til en rekke programlederjobber for BBC, inkludert "Strictly Dance Fever", "Graham Norton’s Bigger Picture" og sitt eget prateprogram, "The Graham Norton Show". I 2008 ble det også annonsert at Norton var arvtakeren til Sir Terry Wogan som Englands faste Melodi Grand Prix-kommentator.

Hos BBC la han etter hvert også til flere jobber på CVen som programleder for "How Do You Solve A Problem Like Maria?", "Any Dream Will Do", "I’d Do Anything", og "Over the Rainbow" sammen med musikallegenden Sir Andrew Lloyd Webber. I 2009 inntok Graham selv Londons West End i kultmusikalen "La Cage Aux Folles".

The Graham Norton Show