Meny

Om programmet

Legenden er tilbake!

Gjør deg klar for neste kapittel i historien om The Hoff!

I denne fantastisk morsomme, halvimproviserte komedien spiller David Hasselhoff en fiktiv versjon av seg selv – komplett med en hittil ukjent, tysk sønn og et ellers merkverdig følge – idet han kommer til England for å blåse nytt liv i karrieren.

Serien er laget som en dokumentar av det prisvinnende teamet bak "An Idiot Abroad" og "The Moaning of Life" og følger en fiktiv versjon av Hasselhoff, 30 år etter at han ble berømt verden rundt med seriene "Knight Rider" og "Baywatch".

Etter fem skilsmisser og noen uheldige forretningsavgjørelser er The Hoff i England for å spille i en ny indie-film, som skal restarte karrieren hans. Men alarmklokkene begynner å ringe når han etter turen fra Amerika ankommer behandling på lavbudsjett.

Etter en rekke konfrontasjoner på settet blir det fort klart at regissøren har en annen visjon for prosjektet enn The Hoff, som ber sin engelske manager om å finne noe som er mer verdig talentet hans. Etter at planen om å fronte en veldedig sak og bli en verdensberømt fredsmekler faller i grus, kan The Hoff få karrieren sin tilbake på rett spor og finne ut av sitt etter hvert surrealistiske liv?

Profil

Hoff The Record

David Hasselhoff

Unge David, født David Michael Hasselhoff i Baltimore, Maryland, ble tidlig interessert i skuespill, sang og dans og gikk på Academy of Dramatic Arts i Michigan og på California Institute of the Arts i Valencia, California. I 1973 fikk han fast rolle i såpeoperaen "The Young and The Restless".

I 1982 fikk han en av sine mest berømte roller, som Michael Knight i den populære serien "Knight Rider". Programmet var en stor suksess i USA og i resten av verden og gjorde ham til en av de mest gjenkjennelige skuespillerne på TV.

Suksessen hjalp ham å lansere sin musikalske karriere. Platen hans solgte til trippel platinum i Europa og han fikk oppmerksomhet for opptredenen sin på Berlinmuren på nyttårsaften i 1989.

"Knight Rider" tok slutt i 1986, men det tok ikke lang tid før David var tilbake på skjermen. I 1989 var han tilbake som produsent og hovedrolleinnhaver som Mitch Buchannon i den populære serien "Baywatch". Programmet om en gjeng badevakter i California fikk fort en stor tilhengerskare, særlig utenfor USA, og er en av de mest sette TV-seriene noensinne. Programmet holdt på til 2000, og ga grobunn for to nye serier, "Baywatch Nights" og "Baywatch Hawaii".

David debuterte på Broadway i "Jekyll and Hyde" i 2000, hvor han spilte hovedrollen. Han har også vært med i en rekke teaterproduksjoner, inkludert i "The Producers" i Las Vegas i 2007.

I 2006 vendte David tilbake til TV-skjermen som dommer i talentkonkurransen "America's Got Talent". Han fortsatte videre i reality-TV i 2010 i "The Hasselhoffs" med sine to døtre Taylor og Hayley. Samme år fikk han også testet danseskoene sine som deltaker i "Dancing With the Stars".

David jobber fortsatt i TV og på scenen. I 2012 gjorde han en opptreden på Edinburgh Fringe Festival, og han var med i den australske versjonen av "The Celebrity Apprentice" samme år. I 2014 hadde han sitt eget talkshow i Sverige i 10 uker.

få det på...

Norge – Canal Digital DTH: 41 | Canal Digital Kabel: 25 GET: 16 | RiksTV: 11 Altibox: 46 - 34 HD |

Danmark – Canal Digital DTH: 38 | YouSee: 18 | Telia: 34 |

Finland – Canal Digital DTH: 27 | Telia: 34 |

Sverige – Canal Digital DTH: 36 | ComHem: 63 | Sappa: 29 | Telia: 93 |