Meny

How We Got To Now with Steven Johnson

Om programmet

Kraften og arven av store ideer

Oppdag de ukjente innovatørene som med sine ville ideer og gjennombrudd la til rette for vår moderne verden.

Denne inspirerende og underholdende serien, presentert av den verdenskjente innovasjonseksperten Steven Johnson, viser hvordan vendinger og endringer i historien, vitenskapen, forretninger og teknologi har brakt oss hvor vi er i dag.

Med en spennende blanding av filming i feltet, grafikk og stilige action-sekvenser, nøster serien opp i nettverket av ideer som gjorde hver av våre moderne mirakler mulig.

Finn ut hvor stor rolle lyd har spilt i medisin, hvordan én mann med vilje forgiftet vannforsyningene til 200 000 mennesker, men transformerte måten vi lever på i dag, og se hvordan oppfinnelsen av speilet banet vei for tidenes største kulturelle bevegelse, renessansen.

Ved å avsløre de intense rivaliseringene, de utrolige formuene som ble tjent og tapt, de forferdelige skuffelsene og øyeblikkene av heoriske oppnåelser, forteller serien historien om de menneskene som gjennom sin pasjon for problemløsning og praktiske oppfinnelser forandret verden.

Programleder

How We Got To Now - Profile

Steven Johnson

Forfatter Steven Johnson, født i 1968, er en av Amerikas ledende mediateoretikere og en bejublet autoritet på forholdet mellom vitenskap, teknologi og personlig erfaring.

Utstyrt med en Ivy League-universitetsutdanning i semiotikk og engelsk litteratur, publiserte han sin første bok, "Interface Culture: How New Technology Transforms The Way We Create And Communicate", i 1997.

I 2005 fikk han global anerkjennelse med "Everything Bad Is Good For You: How Today's Popular Culture Is Actually Making Us Smarter", sin fjerde bok, hvor han argumenterte for at videospill og TV er med på å utvikle kognitive egenskaper og intelligens.

I tillegg til å ha skrevet ni bøker, har Steven også tilbrakt karrieren i teten av de digitale mediers innovasjon. Han er mannen bak den pionerende nettpublikasjonen FEED, det banebrytende forumet Plastic, og den ambisiøse, hyperlokale medianettstedet outside.in.

Steven er bidragsytende redaktør i det teknologiske nettmagasinet Wired, og hans store, multidisiplinære teorier dukker jevnlig opp i The New York Times, The Wall Street Journal og The Financial Times.

få det på...

Tilgjengelig fra midten av april via følgende nettverksleverandører:

Danmark – Canal Digital DTH: 38 | YouSee: 63
Finland – Canal Digital DTH: 26
Norge – Altibox: 48 | Canal Digital Cable: 25 | Canal Digital DTH: 37 | GET: 51
Sverige – Canal Digital DTH: 25 | ComHem: 36 | Sappa: 31