Meny

Om programmet

Vær nysgjerrig

En nyskapende reiseserie som følger skuespiller og dyreentusiast Dominic Monaghan i jakten på de farligste, mest spektakulære og sky skapningene på planeten!

Dominic Monaghan utforsker noen av de meste avsidesliggende stedene i fjerntliggende land over hele verden på jakt etter de største, rareste og mest intense skapningene som finnes. Dominic er best kjent for sin rolle i filmversjonen av "Ringenes Herre" og som Charlie Pace i "Lost". Monaghan er en ekte naturelsker, og hans kunnskap og kjærlighet for insekter og reptiler oppstod i barndommen og er like sterk den dag i dag.

I den andre sesongen av "Wild Things" utvider Dom jakten til å inkludere større og farligere skapninger – en spyttende kobraslange, en skapning med de lengste hoggtennene i verden og det som kanskje er det giftigste dyret i havet er bare noen av skapningene Dom møter denne gangen.

Dom må dekke noen av de mest avsidesliggende og utfordrende terrengene på planeten. Han må lete på land, ved hjelp av elvebåt og til og med under vann for få finne dyrene han leter etter. Han kjører, stuper, går, seiler og surfer på noen av de mest spektakulære stedene på planeten. Han jobber i temperaturer som svinger fra den brennende heten i Amazonasjungelen til de kalde og snødekte fjellene i Japan. På veien møter han folk som lever og jobber for å bevare og beskytte verdens sjeldneste og flotteste skapninger

Produsent og programleder

Wild Things With Dominic Monaghan

Dominic Monaghan

Dominic Monaghan har vist en utrolig allsidighet i en skuespillerkarriere som har inkludert såpass forskjellige roller som hobbiten Merry i "Ringenes Herre"-triologien, Charlie Pace i ABCs suksesserie "Lost", kvantefysiker i TV-serien "FlashForward" og en elektrisk drevet mutant kalt Bolt i "X-Men Origins: Wolverine".

Dominic produserte og spilte i "The Day", hvor han spilte lederen for en postapokalyptisk gruppe som blir jaget av zombier. I den senere tid har han spilt i komiserien "Goodnight Burbank" og Crackle-serien "The Unknown".

Dom er en ekte naturelsker og dyreentusiast, og fullførte akkurat opptakene til andre sesong av den Critics's Choice Television Award-nominerte serien "Wild Things with Dominic Monaghan". I hver episode tar Dominic seerne med på et intimt og adrenalinfylt eventyr når han oppsporer og møter noen av planetens sjeldneste og farligste insekter.

Før verdenssuksessen ble han kjent i England for sin rolle i den britiske dramaserien "Hetty Wainthropp Investigations". Andre filmroller inkluderer Glenn McQuaids "I Sell the Dead" (som ble vist på Slamdance Film Festival), Colin Teagues "Spivs", Richard Jobsons "The Purifiers" og Rebecca Cooks "Shooting Livien". Dominic har også kombinert sine to største lidenskaper, fotografi og natur, og holdt sin første utstilling Happy Accidents tidlig i 2008.

få det på...

Tilgjengelig fra midten av april via følgende nettverksleverandører:

Danmark – Canal Digital DTH: 38 | YouSee: 63
Finland – Canal Digital DTH: 26
Norge – Altibox: 48 | Canal Digital Cable: 25 | Canal Digital DTH: 37 | GET: 51
Sverige – Canal Digital DTH: 25 | ComHem: 36 | Sappa: 31